A munkahelyen ma már a szemetesvödör helyett a fémhálós papírkosár van használatban. Az irodai kiegészítők közül az egyik legnépszerűbb az irodai fém szemetes kuka vagy szemétkosár. A fémhálós irodaszer család kedvelt az irodákban. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát kölcsönöz.

Egy néhány kivételtől eltekintve (pl. Curver kuka) a műanyag szemetes kosár nem túl szép látvány, különösen ha jó néhány éve használatban van. Kivételek mindig vannak, így annak tekinthető a Curver szemetes is. Ezzel szemben a fém szemetes kosár időtálló, hosszabb igénybevétel után is újszerűnek hat.

A fémhálós szemetes méretei

A fémhálós szemetes magassága lehet 26 cm, 28 cm vagy 30 cm de akár 35 cm is. Ennek megfelelően az átmérő arányosan növekszik. 20 cm-től 29 cm-ig. Természetesen a térfogata is ennek megfelelően 10 litertől 25 literig változhat.

Advertisement

A fémhálós papírkosár színválasztéka

A papírkosár festése túlnyomó részben fekete, de néha találkozunk ezüst színűvel is. Ritkán látható kék, angolvörös és fenyőzöld színű is. A legtöbb irodában számít az egységes megjelenés. Az irodai szemetes színe legalább árnyalatában illeszkedjen a többi irodai felszerelés színéhez (pl. pénzkazetta, kulcsszekrény vagy iratrendező). A fekete irodai szemetes kosár egyébként is a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik.

Miért ennyire kedvelt a fémhálós papírkosár?

• látványa dekoratív

• időtálló, fém termék

• munkahelyre és otthonra is alkalmas

• több színben elérhető

• négy méretben elérhető

• nagyon jól szellőzik

• tisztán tartása egyszerű.

Fürdőszobai szemetes

A fémhálós szemét kosár egyik előnye, hogy nem rozsdázik. Kiválóan alkalmas a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. Ha fontos a helyigény a victoria irodaszer katalógus tartalmaz egészen kis méretű fém papír kosarat is. A fém hálónak köszönhető, hogy a fém kuka remekül szellőzik, tisztítása könnyű.

Advertisement

Szobai szemetes

A fém szemetes ma már gyakran megtalálható a modern háztartásokban is. A fém kosár megállja a helyét, mint szobai szemetes is. A kisebb méret, pedig mint asztali szemetes kuka. Igaz ebbe csak néhány ív papír vagy légpárnás boríték fér mindössze.

Több helyen látható már, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet. Ebben az helyzetben több szemetes kosárra van szükség. Remek ötlet a papír kosár peremére csíptetett névkitűző. A névjegykitűző tartalmazza, hogy melyik szemétkosárban mit tárolunk.

Advertisement

Válassz ki az irodaszer webshopból egy kiváló kvalitású fémhálós papírkosarat és biztos lehetsz benne, hogy irodádnak egyben egy esztétikus tárgya is lesz.