Irodai szemetes fémhálós papírkosár

Illustration for article titled Irodai szemetes fémhálós papírkosár

A munkahelyen ma már a szemetesvödör helyett a fémhálós papírkosár van használatban. Az irodai kiegészítők közül az egyik legnépszerűbb az irodai fém szemetes kuka vagy szemétkosár. A fémhálós irodaszer család kedvelt az irodákban. Az egységes és korszerű megjelenésük eleganciát kölcsönöz.

Advertisement

Egy néhány kivételtől eltekintve (pl. Curver kuka) a műanyag szemetes kosár nem túl szép látvány, különösen ha jó néhány éve használatban van. Kivételek mindig vannak, így annak tekinthető a Curver szemetes is. Ezzel szemben a fém szemetes kosár időtálló, hosszabb igénybevétel után is újszerűnek hat.

A fémhálós szemetes méretei

A fémhálós szemetes magassága lehet 26 cm, 28 cm vagy 30 cm de akár 35 cm is. Ennek megfelelően az átmérő arányosan növekszik. 20 cm-től 29 cm-ig. Természetesen a térfogata is ennek megfelelően 10 litertől 25 literig változhat.

Advertisement
Illustration for article titled Irodai szemetes fémhálós papírkosár

A fémhálós papírkosár színválasztéka

A papírkosár festése túlnyomó részben fekete, de néha találkozunk ezüst színűvel is. Ritkán látható kék, angolvörös és fenyőzöld színű is. A legtöbb irodában számít az egységes megjelenés. Az irodai szemetes színe legalább árnyalatában illeszkedjen a többi irodai felszerelés színéhez (pl. pénzkazetta, kulcsszekrény vagy iratrendező). A fekete irodai szemetes kosár egyébként is a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik.

Advertisement

Miért ennyire kedvelt a fémhálós papírkosár?

• látványa dekoratív

• időtálló, fém termék

• munkahelyre és otthonra is alkalmas

• több színben elérhető

• négy méretben elérhető

• nagyon jól szellőzik

• tisztán tartása egyszerű.

Fürdőszobai szemetes

A fémhálós szemét kosár egyik előnye, hogy nem rozsdázik. Kiválóan alkalmas a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. Ha fontos a helyigény a victoria irodaszer katalógus tartalmaz egészen kis méretű fém papír kosarat is. A fém hálónak köszönhető, hogy a fém kuka remekül szellőzik, tisztítása könnyű.

Advertisement

Szobai szemetes

A fém szemetes ma már gyakran megtalálható a modern háztartásokban is. A fém kosár megállja a helyét, mint szobai szemetes is. A kisebb méret, pedig mint asztali szemetes kuka. Igaz ebbe csak néhány ív papír vagy légpárnás boríték fér mindössze.

Advertisement

Több helyen látható már, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet. Ebben az helyzetben több szemetes kosárra van szükség. Remek ötlet a papír kosár peremére csíptetett névkitűző. A névjegykitűző tartalmazza, hogy melyik szemétkosárban mit tárolunk.

Válassz ki az irodaszer webshopból egy kiváló kvalitású fémhálós papírkosarat és biztos lehetsz benne, hogy irodádnak egyben egy esztétikus tárgya is lesz.

Share This Story

Get our newsletter